Dela på Facebook
Skriv ut annons

Felicia Residence 2 rum - Side

€109000
Entreprenör:
Mäklare:
Ali Siyami

Beskrivning

Felicia erbjuder dig ett prestigefyllt läge inom räckhåll för de bekvämligheterna i centrum, de populära sandstränderna i Side, har höga krav, modern inredning, stor utomhusplats samt en fantastisk utsikt. Den lyxiga utvecklingen består av en stor pool, uppvärmd inomhuspool, bastu, turkiskt bad, kommunala gym, DVD rum och även sällskapsrum. Andra exklusiva förmåner är 24 timmar övervakning av en säkerhetsvakt. Städning och trädgårdsvård sköts av professionell personal året om. Tack vare vår erfarenhet av bostäder är vi övertygade om att bekväma gemensamma utrymmen är en av grundernas övervägande poäng. Detta faktum uppmuntrar oss för förnyelser och 75% av 6,420 kvm är tomten utformad som ett kommunalt område med privata inslag kommer det att vara utmärkande för Felicia. Bra proportioner, 60 rymliga lägenheter består av ett, två eller tre sovrum och befinner sig på olika håll. På Felicias övervåningar finns det ytterligare en uteplats på taket med fantastisk utsikt. Projektet kommer vara klart april 2014

Erbjudanden

Finansiering
Betala endast 50% av priset. Låna resten hos Turkisk bank med 5% fast ränta i 10år.(Gäller bara Side projekt)
Hyresgaranti
Vi hyr ut din bostad, med garanti av hyresersättning upp till 5% av köpeschillningen.
Visningsresa

Intresseanmälan

Vad blir 2 + 5
Skicka
*Obligatoriska fält

Bostadsfakta:

2 rum, 77m², 3tr
Etage
Ja
Antal rum
2 rum
Stad
Side
Pris
109000 €
Trappor
3 tr

Projektfakta:

Projektnamn
Felicia Residence
Avstånd till Centrum
1.5 km
Avstånd till flygplatsen
65 km
Avstånd till stranden
0.7 km
Café Bar
50 m²
Gym
Ja
Inomhuspool
70 m²
Närmaste bank
800 m
Närmaste livsmedelsbutik
100 m
Närmaste restaurang
100 m
Närmaste sjukhus
600 m
Pool
Ja
Tomtyta
6420 m²
Utomhospool
500 m²
 

Köp eller hyr lägenhet i Turkiet med samma trygghet som i Sverige


Att köpa en lägenhet eller villa på lite varmare breddgrader är det nog många som drömmer om. Vi på Akins Construction & Consulting hjälper dig att förverkliga drömmen. Allt fler svenskar köper eller hyr lägenheter i Turkiet där solen värmer mer och längre. Vissa för att bo i permanent och andra för att ha en egen bostad att besöka på semestern. En lägenhet utomlands kan även vara en god affär på några års sikt.

Vi är idag ett av de företag som har längst erfarenhet inom bygg branschen i Turkiet. Vi har ett stort utbud av bostäder och hjälper dig i jakten för att köpa eller hyra din nya drömbostad. Vi har något i alla prisklasser och för alla smaker.

Att vi kan både det lokala språket och svenska har dessutom varit enormt uppskattat utav våra kunder eftersom vi har kunnat föra en trygg dialog under hela processens gång.

 

_______________________________________________________________________________________________________

   

Om Akins

Erbjudanden

Vi har varit i handeln sedan 1976 genom att arbetat med internationella varumärken i Side, Manavgat, Antalya regionen. Vårt framgångsrika bakgrund är baserad på våran fokuserade segment strategier och kvalitetsledningssystem som tillämpas på alla typer av tjänster vi tillhandahåller.
 

Finansiering

Betala endast 50% av priset. Låna resten hos Turkisk bank mellen 6,5 % fast ränta i 10 år(Gäller bara Side projekt)

Hyresgaranti

Vi hyr ut din bostad, med garanti av hyresersättning upp till 5% av köpeschillningen.

Visningsresa

Kom på visning av våra bostäder. Vi bjuder på flygbiljetten!