Dela på Facebook
Skriv ut annons

Garden Residence 3 rum - Side

€169000
Entreprenör:
Mäklare:
Ali Siyami

Beskrivning

GARDEN RESIDENCE ligger på den östra delen av Side staden inom en dal omgiven av skyddade gröna områdena. Den vackra miljön östra stranden i Side med gyllene sand och romerska arkeologiska ruiner och den antika romerska staden centrum Side ligger inom gångavstånd från platsen. Side är en av den turkiska Medelhavets mest attraktiva och populära semesterorter. Med ett smal halvö nära Medelhavet, sträcker sin historia tillbaka tusentals år. Området är omgiven av fantastiska ruiner, med havet runtom, Apollontemplet och en välbevarad romersk amfiteater, som fortfarande är värd för färgstarka föreställningar. Sides arkeologisk betydelse innebär att det finns strikt regler och planering, vilket har bidragit till staden behållit sin charmiga karaktär. Side ligger vid den sydvästra kusten av Turkiet och 65 km. från den internationella flygplatsen Antalya som för närvarande är den största charter flygplatsen i Turkiet öppet året runt.

Erbjudanden

Finansiering
Betala endast 50% av priset. Låna resten hos Turkisk bank med 5% fast ränta i 10år.(Gäller bara Side projekt)
Hyresgaranti
Vi hyr ut din bostad, med garanti av hyresersättning upp till 5% av köpeschillningen.
Visningsresa

Intresseanmälan

Vad blir 4 + 1
Skicka
*Obligatoriska fält

Bostadsfakta:

3 rum, 120m², 2tr
Boyta
120 m²
Antal rum
3 rum
Stad
Side
Pris
169000 €
Trappor
2 tr

Projektfakta:

Projektnamn
Garden Residence
Avstånd till Centrum
0.6 km
Avstånd till flygplatsen
68 km
Avstånd till stranden
0.9 km
Bevakning
Ja
Elgenerator
Ja
Internet
Ja
Lekplats
Ja
Pool
Ja
Satellit TV
Ja
Utomhospool
61 m²
Vattentank och pump
Ja
Övervakningskameror
Ja
 

Köp eller hyr lägenhet i Turkiet med samma trygghet som i Sverige


Att köpa en lägenhet eller villa på lite varmare breddgrader är det nog många som drömmer om. Vi på Akins Construction & Consulting hjälper dig att förverkliga drömmen. Allt fler svenskar köper eller hyr lägenheter i Turkiet där solen värmer mer och längre. Vissa för att bo i permanent och andra för att ha en egen bostad att besöka på semestern. En lägenhet utomlands kan även vara en god affär på några års sikt.

Vi är idag ett av de företag som har längst erfarenhet inom bygg branschen i Turkiet. Vi har ett stort utbud av bostäder och hjälper dig i jakten för att köpa eller hyra din nya drömbostad. Vi har något i alla prisklasser och för alla smaker.

Att vi kan både det lokala språket och svenska har dessutom varit enormt uppskattat utav våra kunder eftersom vi har kunnat föra en trygg dialog under hela processens gång.

 

_______________________________________________________________________________________________________

   

Om Akins

Erbjudanden

Vi har varit i handeln sedan 1976 genom att arbetat med internationella varumärken i Side, Manavgat, Antalya regionen. Vårt framgångsrika bakgrund är baserad på våran fokuserade segment strategier och kvalitetsledningssystem som tillämpas på alla typer av tjänster vi tillhandahåller.
 

Finansiering

Betala endast 50% av priset. Låna resten hos Turkisk bank mellen 6,5 % fast ränta i 10 år(Gäller bara Side projekt)

Hyresgaranti

Vi hyr ut din bostad, med garanti av hyresersättning upp till 5% av köpeschillningen.

Visningsresa

Kom på visning av våra bostäder. Vi bjuder på flygbiljetten!