Om oss

Välkommen till världen av innovationer och höga kvalitetsstandarder av Akins Construction & Consulting. En kombination av unika designer, rymliga lägenheter, modern arkitektur i den vackra semester orten Side. Tänk er en semester eller ett pension liv i ett hem med en hög standard bara ett par minuter från stranden, njuta av det milda klimatet året runt, känna bekvämligheten av vårt breda utbud av tjänster.

Vi har varit i handeln sedan 1976 genom att arbetat med internationella varumärken i Side, Manavgat, Antalya regionen. Vårt framgångsrika bakgrund är baserad på våran fokuserade segment strategier och kvalitetsledningssystem som tillämpas på alla typer av tjänster vi tillhandahåller. Vi har börjat bygga nya utvecklingar i Side sedan år 2004, med inriktning på internationella köpare , vi är övertygande om att en positiv kommentar från en Akins hem ägare är den viktigaste och mest effektiva reklamen för våra framtida planer och beständighet. Detta övervägande är ramen för vårt motto,''bygga en utveckling där människor känner sig verkligen stolta över att äga''

Köp eller hyr lägenhet i Turkiet med samma trygghet som i Sverige


Att köpa en lägenhet eller villa på lite varmare breddgrader är det nog många som drömmer om. Vi på Akins Construction & Consulting hjälper dig att förverkliga drömmen. Allt fler svenskar köper eller hyr lägenheter i Turkiet där solen värmer mer och längre. Vissa för att bo i permanent och andra för att ha en egen bostad att besöka på semestern. En lägenhet utomlands kan även vara en god affär på några års sikt.

Vi är idag ett av de företag som har längst erfarenhet inom bygg branschen i Turkiet. Vi har ett stort utbud av bostäder och hjälper dig i jakten för att köpa eller hyra din nya drömbostad. Vi har något i alla prisklasser och för alla smaker.

Att vi kan både det lokala språket och svenska har dessutom varit enormt uppskattat utav våra kunder eftersom vi har kunnat föra en trygg dialog under hela processens gång.

 

_______________________________________________________________________________________________________

   

Om Akins

Erbjudanden

Vi har varit i handeln sedan 1976 genom att arbetat med internationella varumärken i Side, Manavgat, Antalya regionen. Vårt framgångsrika bakgrund är baserad på våran fokuserade segment strategier och kvalitetsledningssystem som tillämpas på alla typer av tjänster vi tillhandahåller.


Besöksadress

Kontaktperson

Akins Konsult HB
Svärdvägen 21
182 32 Danderyd
Stockholm
Ali Siyami
+46 70 491 28 28
+90 53 328 29 548
ali@akins.se

Finansiering

Betala endast 50% av priset. Låna resten hos Turkisk bank mellen 6,5 % fast ränta i 10 år(Gäller bara Side projekt)

Hyresgaranti

Vi hyr ut din bostad, med garanti av hyresersättning upp till 5% av köpeschillningen.

Visningsresa

Kom på visning av våra bostäder. Vi bjuder på flygbiljetten!