Köp en lägenhet i Alanya - semester året runt

Drömmer du om ett exklusivt boende på varmare bräddgrader? Då har vi lösningen för dig. Vi erbjuder dig möjligheten att köpa en lägenhet i Alanya, ett exklusivt boende med en känsla av lyx och välbehag.


Vårt mål är att göra det enkelt för dig att investera i en exklusiv lägenhet i Turkiet. Våra lägenheter är nybyggda och av en mycket hög kvalitet. De passar utmärkt för dig som vill ha ett boende med klass och stil. En lägenhet utomlands som kan bli ditt andra hem och som du kan besöka hur ofta du vill.


Det är många som har valt att köpa våra lägenheter i Turkiet och därför fortsätter vi att bygga exklusiva lägenheter i både Alanya och andra turkiska städer. Vi hjälper dig genom hela köpet, från att skaffa lagfart till att skjutsa dig från flygplatsen till din nya lägenhet. Vi kan även vara behjälpliga med att inreda lägenheten med stilrena möbler så att du kan börja njuta av ditt boende direkt.


Ta kontakt med oss och vi ser till att din dröm om ett exklusivt boende utomlands blir uppfylld. Gör som många andra, köp en lägenhet i Alanya innan sommaren och låt drömmen börja.

Tillbaka till Allmän information

Köp eller hyr lägenhet i Turkiet med samma trygghet som i Sverige


Att köpa en lägenhet eller villa på lite varmare breddgrader är det nog många som drömmer om. Vi på Akins Construction & Consulting hjälper dig att förverkliga drömmen. Allt fler svenskar köper eller hyr lägenheter i Turkiet där solen värmer mer och längre. Vissa för att bo i permanent och andra för att ha en egen bostad att besöka på semestern. En lägenhet utomlands kan även vara en god affär på några års sikt.

Vi är idag ett av de företag som har längst erfarenhet inom bygg branschen i Turkiet. Vi har ett stort utbud av bostäder och hjälper dig i jakten för att köpa eller hyra din nya drömbostad. Vi har något i alla prisklasser och för alla smaker.

Att vi kan både det lokala språket och svenska har dessutom varit enormt uppskattat utav våra kunder eftersom vi har kunnat föra en trygg dialog under hela processens gång.

 

_______________________________________________________________________________________________________

   

Om Akins

Erbjudanden

Vi har varit i handeln sedan 1976 genom att arbetat med internationella varumärken i Side, Manavgat, Antalya regionen. Vårt framgångsrika bakgrund är baserad på våran fokuserade segment strategier och kvalitetsledningssystem som tillämpas på alla typer av tjänster vi tillhandahåller.
 

Finansiering

Betala endast 50% av priset. Låna resten hos Turkisk bank mellen 6,5 % fast ränta i 10 år(Gäller bara Side projekt)

Hyresgaranti

Vi hyr ut din bostad, med garanti av hyresersättning upp till 5% av köpeschillningen.

Visningsresa

Kom på visning av våra bostäder. Vi bjuder på flygbiljetten!