Hyr exklusiv lägenhet i Alanya

Planerar du att hyra en lägenhet i Alanya för en kortare eller längre period? Då har vi ett flertal intressanta objekt som kommer att passa perfekt för dig. Särskilt om du är på jakt efter ett exklusivt boende med det lilla extra.

Tillhör du den gruppen som inte vill spendera din vistelse i Turkiet på ett turisthotell? Vi har valt att satsa på exklusiva lägenheter för dig som vill ha det lilla extra när du semestrar i Alanya. Vi har ett antal lägenheter i våra lägenhetskomplex som går att hyra under en kortare eller längre period och de passar perfekt för dig som vill ha ett exklusivt boende.

 

Hög kvalitet, komfort och stil är vad som kännetecknar de lägenheter vi har låtit bygga i Alanya. Du bor lite utanför turistorterna. Du slipper då trängas med andra turister kring poolen. De flesta lägenheterna ligger nära livsmedelsbutiker och restauranger, vilket gör semesterlivet mycket bekvämt för dig. Vi erbjuder dig helt enkelt att hyra en lägenhet i Alanya där du får en känsla av lyx och välbehag. Våra lägenheter finns i olika storlekar, men alla är av mycket hög standard.
 

Ta gärna kontakt med oss via telefon eller mail om du vill veta mer om möjligheten att hyra exklusiva lägenheter i Alanya.

Tillbaka till Allmän information

Köp eller hyr lägenhet i Turkiet med samma trygghet som i Sverige


Att köpa en lägenhet eller villa på lite varmare breddgrader är det nog många som drömmer om. Vi på Akins Construction & Consulting hjälper dig att förverkliga drömmen. Allt fler svenskar köper eller hyr lägenheter i Turkiet där solen värmer mer och längre. Vissa för att bo i permanent och andra för att ha en egen bostad att besöka på semestern. En lägenhet utomlands kan även vara en god affär på några års sikt.

Vi är idag ett av de företag som har längst erfarenhet inom bygg branschen i Turkiet. Vi har ett stort utbud av bostäder och hjälper dig i jakten för att köpa eller hyra din nya drömbostad. Vi har något i alla prisklasser och för alla smaker.

Att vi kan både det lokala språket och svenska har dessutom varit enormt uppskattat utav våra kunder eftersom vi har kunnat föra en trygg dialog under hela processens gång.

 

_______________________________________________________________________________________________________

   

Om Akins

Erbjudanden

Vi har varit i handeln sedan 1976 genom att arbetat med internationella varumärken i Side, Manavgat, Antalya regionen. Vårt framgångsrika bakgrund är baserad på våran fokuserade segment strategier och kvalitetsledningssystem som tillämpas på alla typer av tjänster vi tillhandahåller.
 

Finansiering

Betala endast 50% av priset. Låna resten hos Turkisk bank mellen 6,5 % fast ränta i 10 år(Gäller bara Side projekt)

Hyresgaranti

Vi hyr ut din bostad, med garanti av hyresersättning upp till 5% av köpeschillningen.

Visningsresa

Kom på visning av våra bostäder. Vi bjuder på flygbiljetten!